To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
MOMO EN DE TIJDSPAARDERS
THEATER AAN TAFEL EINDELIJK WEER KERST
TOMMY DE ROCKOPERA (THE WHO)

Momo en de Tijdspaarders. Een fantastisch verhaal van de schrijver Michael Ende die ook het Oneindige Verhaal schreef. Een verhaal over tijd en bewustzijn. Een sprookje voor kinderen met een dubbele bodem. 

 

In februari en maart 2015 speelden we zes keer in Theater Hof88 te Almelo voor de groep 6-7-8 van het basisonderwijs. We maakten een concept waarbij de leerlingen in de ochtend workshops theater, dans en muziek volgden en in de middag onze voorstelling zagen. De scholen schreven ruim 600 leerlingen in voor dit bijzondere dagje theater.  Afgelopen seizoen (2016) hebben we weer zes keer gespeeld en voor theaterseizoen 2016-2017 zijn we wederom geprogrammeerd en kunnen scholen in Almelo deze voorstelling reserveren via de KEPA.

 

Op 18 december brengen we voor het tweede seizoen ons programma "Theater aan tafel...eindelijk weer kerst". Dit is wederom een coproductie met Theater Hof88 waarbij naast lekker eten, theater en muziek door het hele gebouw te zien en te horen is...van kapel tot theaterzaal, van foyer tot keuken. Waanden we ons vorig jaar op een vliegveld inclusief douane en jingles van 'You Better Watch Out Airlines'...dit jaar nemen we u mee naar een nieuwe locatie (tijdens een hightea of diner)


Kaarten zijn te bestellen via:

THEATER HOF 88 ALMELO

Premiere op 12 november!

De rockopera Tommy van de Britse Rockband The Who (1969) vertelt het verhaal van een jongen die zoveel meemaakt dat hij apatisch wordt. Door onder meer op jonge leeftijd een moord te zijn, trekt hij zich terug in zijn eigen wereld en praat niet. Tommy heeft één groot talent: flipperen. Zijn moeder weet uiteindelijk door zijn muur heen te breken, waardoor hij weer volop in het leven komt te staan.

Met in de hoofdrollen cabaretier André Manuel als oom Ernie en aanstormend musicaltalent Niek Loohuis als Tommy. De cast bestaat uit een mix van amateurs op hoog niveau en profesionals op het gebied van zang en theater, inclusief een zeskoppige professionele band.

Speeldata:

12 en 13 november Hof88, Almelo

29 januari Kleine Willem, Enschede

5 en 6 februari Hanzehof, Zutphen

wordt aan gewerkt....

MUZIEKTHEATERPRODUCTIES

In de afgelopen jaren produceerden wij de volgende producties:

december 2013: Rent de Musical

voorjaar 2015: Momo en de Tijdspaarders

mei 2015: The Wave, the musical

december 2015: Theater aan Tafel

voorjaar 2016: Momo en de Tijdspaarders

najaar 2016: Tommy, de musical (the who)

voorjaar 2017: Momo en de Tijdspaarders